Hanselaar BV

Hanselaar BV

Verbouw


Naast complete nieuwbouw realiseren wij dakopbouwen, dakkapellen, aanbouwen en serres. Werkzaamheden die een stuk nieuwbouw aan uw woning of bedrijfspand betekenen, maar die wel tijdens bewoning of werk uitgevoerd worden. Wij houden dan ook rekening met de leefbaarheid en of de dagelijkse werkzaamheden in uw woning of bedrijfspand. Wij beperken de overlast tijdens de uitvoering tot een minimum. Een goede service is immers een stokpaardje van ons!

Dakkapel

Dakkapellen kunnen vooraf geprefabriceerd geleverd worden. De kans op lekkage is hiermee zo goed als uitgesloten. Ook het transport van materialen door uw woning of bedrijf is niet langer nodig. De duur van de werkzaamheden ter plaatse kan Hanselaar BV hierdoor inkorten van enkele weken tot slechts één of twee dagen.

Verbouw

Onder verbouw verstaan wij werkzaamheden die variëren van complete interne verbouwingen, deel renovaties, keukens, badkamers tot het verbouwen van toiletten van uw woning of bedrijfspand.

Hanselaar BV voert praktisch alle werkzaamheden buitenshuis uit in eigen beheer. Door onze vakkennis op het gebied van dakwerk en geveltechniek zijn wij in staat het complete project voor u te realiseren, waar andere bedrijven derde partijen moeten inschakelen.


  • Verbouw - Hanselaar Aannemers- & Loodgietersbedrijf - Foto 1
  • Verbouw - Hanselaar Aannemers- & Loodgietersbedrijf - Foto 2
  • Verbouw - Hanselaar Aannemers- & Loodgietersbedrijf - Foto 3
  • Verbouw - Hanselaar Aannemers- & Loodgietersbedrijf - Foto 4

Informatie aanvragen